Articole Noi

Arhiva

MANIFESTUL ASOCIAȚIEI CREȘTINE "SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL"

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

CINE SUNTEM ȘI CE VREM

SUNTEM o mână de români cu credință nemăsurată și jertfelnică pentru Domnul nostru Iisus Hristos, și cu dragoste nețărmurită și jertfelnică pentru Neamul Românesc și pentru Țara noastră, România!

VREM să aflăm adevărul și numai adevărul despre ce s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla, atât în România, cât și în lume, pentru că numai cunoscând adevărul vom fi cu adevărat liberi!
VREM să mărturisim adevărul și numai adevărul, să ne adunăm și să trăim în duhul adevărului!

CE VOM FACE

Îi vom privi drept în ochi, printre lacrimi și suspine, pe toți acei –atât români, cât și străini - care au gânduri sau planuri necurate, și și-au propus să-l scoată pe Iisus Hristos din inimile noastre și să le umple cu alte credințe deșarte, sau cu idolatrii new-age-iste!
Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

Îi vom privi drept în ochi, printre lacrimi și suspine, pe toți acei - atât români, cât și străini – care au un scop major, și anume să se înfrupte – sau să smulgă - cât mai mult din trupul Țării, adică din glia noastră străbună, ce este binecuvântată de Bunul Dumnezeu, este ocrotită de acoperământul Maicii Domnului și este sfințită de sudoarea, de suferințele, și de sângele a mii și mii de generații de străromâni și de români de la facerea lumii și până astâzi, pentru că Țara noastră așa a ajuns, să fie mâncată de vânduții de-acasă și să fie vândută de mâncăii străini!
Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

Îi vom privi drept în ochi, printre lacrimi și suspine, pe toți acei – atât români, cât și străini – care au un singur scop, și anume să înrobească Neamul Românesc, ca să nu mai fim liberi și stăpâni în Țara noastră, ci să devenim sclavii lor pe viață, atât noi, cât și copiii noștri, cât și copiii copiilor noștri! Iar noi știm bine că totuna e dac-ai murit flăcău ori moș îngârbovit, dar nu-i totuna leu să mori, ori câine-nlănțuit!
Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

La toți aceștia le vom spune:

Destul!

Plecați de-aici cât mai e timp!

România nu mai este de vânzare!!!

 

Țara noastră nu a fost, nu este, și nu va fi niciodată a voastră, pentru că este a noastră, așa am moștenit-o de la părinții,moșii și strămoșii noștri, și va fi numai a copiilor noștri, și a copiilor lor, și a copiilor copiilor lor, în veacul vecilor! Amin!

Pentru ca idealurile naționale de unitate, dreptate, libertate și independență - reaprinse în decembrie 1989 – împreună cu interesele noastre naționale legitime să biruie odată pentru totdeauna, iar în ˮgrădina Maicii Domnuluiˮ, vatra comună a românilor din țară și de pretutindeni, să fie doar zâmbete, flori și armonie!

 

Compatrioți,
Fraților,
Români,


TREZIȚI – VĂ !!! SUNTEM DEJA

SCLAVI ÎN PROPRIA NOASTRĂ

ȚARĂ !!!

 

Veniți cu noi!
Veniți
să strângem rândurile și să construim împreună, cot la cot, zidul de netrecut și de neînvins al mărturisirii jertfelnice de Dumnezeu și al iubirii jertfelnice de Neam și de Țară!

 

Cei cu inima tânără, curată, plină de iubire și neînfricată!
Cei
care s-au săturat să mai rabde și să mai plângă după 22 decembrie 1989 încoace!
Cei
care vor cu-adevărat și mai găsesc puterea să se trezească din somnul cel de moarte în care ne-au aruncat cei care au fost la conducerea României după 22 decembrie 1989!
Cei
care vor și sunt gata să se ridice ca să alunge răul din Țară!

 

Fie ca Domnul nostru Iisus Hristos să ne păzească, să ne ocrotească și să ne ajute în lupta cea bună!

Fie ca Sfântul Arhanghel Mihail să ne fie mereu sprijinitor!

Fie ca Neamul Românesc să se trezească și să reînvie din propria cenușă!

Fie ca Țara noastră să lumineze iar ca soarele sfânt de pe cer!